Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکت ها؛ سیزدهمین جشنوارۀ کارآفرینان برتر، شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت را به‌عنوان کارآفرین برتر ملی  سال انتخاب کرد. نخستین بار است که شرکتی فعال در حوزۀ بازار سرمایه توانسته این جایگاه را از آن خود کند. در این مراسم که چهارشنبه 29 بهمن‌ماه با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در مجموعه تلاش تهران برگزار شد، تندیس کارآفرین برتر ملی به دکتر علی رسولی‌زاده مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارت اعطا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علی رسولی‌زاده، مدیرعامل شرکت پارت، در این باره گفت: در حال حاضر، پارت 700 نفر سرمایۀ انسانی با متوسط سن 28 سال دارد که در استان‌های مختلف کشور مشغول به کار هستند. حوزه‌های هوش مصنوعی، فنّاوری اطلاعات و مالی که پارت در نقطۀ اشتراک آن‌ها فعالیت می‌کند، از جمله قلمروهای علمی پیشرو کشور است که هر روز زمینه‌های کاری بسیار جذابی از آن سوی مرزها به نیروهای ما پیشنهاد می‌شود. یکی از افتخارات بزرگ پارت این بوده که فضایی برای جوانان نخبه و متخصص کشور فراهم کند که در کشور خود بمانند و فعالیت‌های بزرگی برای مردم خودشان انجام بدهند.

وی افزود: پارت می‌کوشد دستیار هوشمند اقتصادی مردم باشد. به صورتی که هم دسترسی مردم به خدمات مالی، آسان‌تر و بهتر باشد و هم آگاهی و شناخت آن‌ها برای تصمیم‌های بهتر اقتصادی افزایش یابد. این هدف با ایجاد سامانه‌های مختلف پیگیری می‌شود.  

این کارآفرین برتر ملی، ضمن اشاره به عنوان برخی از سامانه‌های طراحی‌شده پارت، گفت: سامانه‌هایی مانند سیگنال، فراشناسا، رسام، سپام، ثبت‌یار، سهاب، شهاب و ...، تاکنون 6 میلیون کاربر یکتا داشته‌اند. ارائۀ خدمت به این تعداد از افراد جامعه برای یک شرکت دانش‌بنیان کوچک مثل ما، بسیار ارزشمند است. این میزان از خدمت‌دهی در کنار نوآوری‌های انجام‌شده، باعث شد پارت، کارآفرین برتر ملی شود. رسیدن به این موفقیت برای پارت هم یک افتخار بزرگ است و هم مسئولیت ما را مضاعف می‌کند تا با کار و تلاش بیشتر و حضور در عرصه‌های جهانی به مسیر خود ادامه دهیم.

رسولی‌زاده افزود: پارت سراغ خلأهایی رفت که قدرت اهرمی داشتند و پُرکردن آن‌‌ها می‌توانست حوزه‌های متعددی را به حرکت وا دارد. یکی از این موارد حوزۀ احراز هویت بود. امروزه در بخش عمده‌ای از خدمات مالی و حقوقی باید هویت فرد دریافت‌کنندۀ خدمت تأیید شود. از دریافت کد سجام و ورود به بازار سرمایه گرفته تا خدمات حقوقی و حتی حضور در مجامع شرکت‌ها یا امتحانات به احراز هویت نیاز داریم. 

مدیرعامل شرکت پارت گفت: شرکت پارت با استفاده از زیرساخت هوش مصنوعی خود تا این لحظه 3.5 میلیون نفر را با استفاده از سامانۀ فراشناسای پارت احراز هویت کرده است. این سامانه به‌ویژه در دوران همه‌گیری کرونا بسیار کارآمد بود و کمک کرد مردم بدون اینکه نیاز باشد از خانۀ خود خارج شوند و در معرض بیماری قرار بگیرند، در عرض چند دقیقه احراز هویت ‌شوند. 

دکتر علی رسولی‌زاده ضمن معرفی مرآت به‌عنوان یکی دیگر از این سامانه‌های زیرساختی، گفت: این سامانه خدمتی به نام اعتبارسنجی افراد حقیقی ارائه می‌دهد. اعتبارسنجی، فرایندی است که بانک‌ها به کار می‌گیرند تا میزان خوش‌حسابی مشتریان خود را بسنجند. میزان تسهیلات و اقساطی که به آن‌ها پرداخت می‌شود بر اساس همین اعتبارسنجی است. تاکنون بیش از 2.5 میلیون نفر از مشتریان با کمک این سامانه اعتبارسنجی شده‌اند و در مجموع، تسهیلاتی بالغ بر30 هزار میلیارد‌ تومان به مشتریان اعطا شده است. به‌زودی، خدمات این سامانه گسترش خواهد یافت و در اختیار نهادهای گوناگون قرار می‌گیرد تا گروه‌های بیشتری از مردم بتوانند از مزایای اعتبارسنجی بهره‌مند شوند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارت گفت: یکی دیگر از این سامانه‌ها، سامانۀ «سهاب» است. سهاب بازاری است که سرویس‌های هوش مصنوعی را در قالب چهار فنّاوری پردازش زبان طبیعی، پردازش گفتار، داده‌کاوی و بینایی ماشین ارائه می‌دهد. «شهاب» نیز یکی دیگر از این سامانه‌های زیرساختی است. شهاب، سخت‌افزار لازم برای ارائۀ سرویس‌های هوش مصنوعی در حجم انبوه و مبتنی بر ابر را ارائه می‌دهد. 

این کارآفرین برتر ملی، با اشاره به همکاری‌های گسترده پارت با نهادهای مختلف گفت: پارت دانش‌بنیان با معاونت علمی و فنّاوری ریاست جمهوری، دانشگاه‌های مختلف کشور به‌خصوص دانشگاه تهران و دانشگاه‌های مشهد در حوزه‌های مختلف قرارداد همکاری دارد. با همین رویکرد، پارت، کالج‌های آموزشی مختلفی برای آموزش دانشجویان نخبۀ کشور راه‌اندازی کرده است. چرا که رشد و توسعۀ هوش مصنوعی در کشور و تبدیل‌شدن ایران به قطب هوش مصنوعی منطقه و جهان، نیازمند پرورش سرمایه‌های انسانی فراوان است. «کالج پارت» در حوزه فنّاوری اطلاعات و «کالج هوش مصنوعی پارت» با برگزاری دوره‌های آموزشی متنوع و حمایت از رویدادها و کنفرانسهای معتبر نرم‌افزاری کشور، به جذب و آموزش نیروهای متخصص می‌پردازند. علاوه بر این، پیرو قرارداد همکاری پارت با دانشکدۀ برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، پروژه‌های مشترک پژوهشی، آموزشی و عملیاتی مختلفی در همین راستا آغاز شده است.

دکتر رسولی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مؤلفه‌های سنجش‌ سواد مالی در جهان نشان می‌دهد که سطح سواد مالی مردم کشور رضایت‌بخش نیست، در حالی که همۀ ما با مسائل بسیاری در حوزۀ مالی دست به گریبانیم. از همین رو، پارت، فعالیت‌های گسترده‌ای را در این حوزه آغاز کرده است که به‌مرور شاهد نتایج آن خواهیم بود. در گام نخست، آکادمی هوش مالی، منابع آموزش روز دنیا را شناسایی، بررسی، رتبه‌بندی و تهیه کرده است و در گام دوم، منابع آموزشی بومی در حال تدوین و آماده‌سازی است. حاصل این تلاش‌ها تاکنون انتشار 60 عنوان کتاب است که به‌زودی تعداد آن‌ها به بیش از 100 عنوان خواهد رسید. در حوزۀ آموزش سواد مالی، ارائۀ آموزش‌ها از طریق حرفه‌ای‌ترین نهادهای آموزشی کشور و به‌صورت گسترده مدنظر بوده است. به همین دلیل، دوره‌های آموزشی سواد مالی برای بزرگ‌سالان از طریق واحد الکترونیک دانشگاه آزاد و دوره‌های ترمیک دانشگاهی از طریق دانشگاه تهران ارائه می‌شود. در حوزۀ سنجش سواد مالی نیز کارهای گسترده‌ای انجام شده است که به‌مرور از طریق سامانۀ سیگنال بخش‌هایی از آن عرضه خواهد شد. در حوزۀ ترویج سواد مالی میان گروه‌های مرجع، رسانه‌ها و مخاطبان نیز برنامه‌های متنوعی اجرا شده است که برگزاری جشنوارۀ نشان «فی» (ارزیابی فیلم‌های سینمایی سی‌و‌هشتمین و سی‌ونهمین جشنوارۀ فیلم فجر با عینک سواد مالی)، آموزش و ترویج سواد مالی در برنامه‌های مختلف صدا و سیما برخی از این‌ها بوده است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس تکنولوژی ارتباطات کارآفرین برتر ملی هوش مصنوعی احراز هویت دانش بنیان رسولی زاده سواد مالی سامانه ها فن اوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟

شرکت‌های توسعه دهنده هوش مصنوعی در سال‌های اخیر تلاش کردند این فناوری را طوری توسعه دهند که بتوان از آن در نیاز‌های روزمره زندگی استفاده کرد و باید گفت این شرکت‌ها تا حد بسیار زیادی موفق بودند. در حال حاضر بسیاری از چت بات‌ها و دستگاه‌های خانگی به هوش مصنوعی مناسب برای امور روزمره انسان‌ها مجهز شده‌اند و باید گفت بخش عمده‌ای از نیاز‌های انسان را می‌توان به کمک این فناوری برطرف کرد. 

اکنون انسان‌ها هوش مصنوعی را بیشتر به ابزاری برای استفاده و کمک رسانی به مشاغل خود در نظر گرفته اند و کمتر کسی خبر از امکان استفاده و وجود داشتن هوش مصنوعی در برخی از ابزار‌های منازل که به صورت روزمره از آنها استفاده می‌شود، دارد.

هوش مصنوعی در ابزار‌های خانگی

چند سالی است که استفاده از جاروبرقی‌های رباتیک بین مردم جهان و ایران رونق گرفته و از آنجایی که این ربات‌ها به صورت خودکار و بدون نیاز به دخالت انسان دائما در حال نظافت منازل هستند، در بخش زیادی از خانه‌ها شاهد استفاده از این فناوری هستیم؛ اما عملکرد این جاروبرقی‌ها صرفا به کمک فناوری هوش مصنوعی است، برای مثال این ربات‌ها به کمک سنسور‌های خود ابتدا منازل را اسکن می‌کنند و سپس با ارسال آن به پردازشگر که مبتنی بر هوش مصنوعی است محل‌های دارای مانع و یا برجستگی‌های غیر قابل نفوذ را تشخیص داده واز آن برای جاروکردن در دفعات بعدی استفاده می‌کند.

علاوه بر این برخی از این ربات‌ها به کمک هوش مصنوعی توانایی تشخیص میزان آلودگی را دارند و هوش مصنوعی برای شدت جارو یا تی کشیدن به بخش فنی ربات دستور می‌دهد. علاوه بر این ربات محیط‌هایی را که حیوانات در آنها هستند را تشخیص داده و این محیط‌ها را بیشتر از سایر مناطق نظافت می‌کنند. گفتنی است که این ربات‌ها امکان اتصال به شبکه اینترنت را نیز دارا هستند و کاربر می‌تواند از خارج از خانه به روبلت دستور نظافت بدهد تا زمانی که کاربر به خانه می‌رسد، محیط خانه تمیز شده باشد.

جدا از این شرکت‌های بزرگ سازنده یخچال و لوازم خانگی نیز سعی کرده‌اند در محصولات خود از هوش مصنوعی استفاده کنند. برای مثال یخچالی توسط یکی از این شرکت‌ها تولید شده که می‌تواند به صورت خودکار محصولات قرار داده شده در یخچال را تشخیص دهد و سپس با پیدا کردن تاریخ مصرف آنها در زمان نزدیک شدن به تاریخ انقضا کاربر را از آن آگاه کند.

یکی دیگر از این شرکت‌ها نیز به دنبال ساخت یخچالی است که هوش مصنوعی استفاده شده در آن پس گذشت چند هفته از استفاده کاربر، متوجه علایق و رژیم غذایی کاربر شده و از آنجایی که توانایی اتصال به موقعیت مکانی و پیدا کردن فروشگاه‌های اطراف را دارد، می‌تواند به صورت خودکار در فروشگاه‌ها سفارش ثبت کند تا کاربر کمبود مواد غذایی در یخچال خود نداشته باشد.

در سایر محصولات خانگی جدید مانند فر، ماشین لباسشویی یا ظرفشویی نیز از هوش مصنوعی استفاده شده، برای مثال ماشین لباسشویی به صورت خودکار متوجه نوع لباس‌های قرار داده شده در ماشین می‌شود و به صورت خودکار میزان شسشتو و نحوه شستشوی لباس به طوری که به لباس آسیب وارد نشود را مشخص خواهد کرد.

علاوه بر این امکان روشن و خاموش کردن ماشین لباسشویی یا هر کدام از ابزار‌های هوشمند منزل که به اینترنت متصل باشند نیز وجود دارد و کاربران می‌توانند تنظیم کنند حتی زمانی که خارج از محیط خانه هستند نیز هرکدام از این ابزار‌ها شروع به کار کنند.

کمک گرفتن از چت‌بات‌ها برای خانه‌‎داری

یکی از قابلیت‌های موجود در دستیار‌های صوتی موبایل ها، امکان کمک گرفتن از آنها برای نحوه پخت و پز، نظافت، خانه داری یا تمام امورات منازل است. برای مثال کاربران می‌توانند از سیری یا گوگل اسیستنت درباره نحوه پخت یک غذای خاص یا شیوه نگهداری از یک میوه سوال بپرسند و هر دو دستیار بهترین جواب موجود در اینترنت را برای آنها اعلام خواهد کرد.

جدا از این هر دو دستیار صوتی اپل و گوگل توانایی اتصال به برخی از وسایل تأیید شده منازل را دارند و به کاربران امکان کنترل لوازم با حرف زدن را می‌دهند. برای مثال کاربران می‌توانند با متصل کردن سیری به تلویزیون خود، از سیری درخواست روشن، خاموش و یا تغییر شبکه تلویزیونی را داشته باشند.

در بسیاری از موارد تخصصی این دو دستیار به طور کامل نیاز کاربران را برطرف خواهد کرد، اما گاهی اوقات اطلاعات این دستیار‌ها آن طور که باید برای رفع نیاز کاربران کافی نیست، در این شرایط کافی است کاربر با مراجعه به چت بات‌هایی مانند چت جی‌پی‌تی به‌دنبال پاسخ سوال خود بگردند.

از آنجایی که هوش مصنوعی استفاده شده در این چت‌بات قدرتمندترین هوش مصنوعی موجود در این حوزه است، کاربران می‌توانند با خیال راحت به جواب تمام سوالات خود در زمینه‌های خانه داری، مدیریت، کار‌های فنی، درمانی و حتی نحوه درست انجام کار‌های روزمره برسند.

گفتنی است که این چت بات صرفا توصیه‌های خود را به کاربران ارائه خواهد داد و طبق اعلام شرکت سازنده این چت بات، کاربران نباید اعتماد صد در صدی به این نوع توصیه‌ها داشته باشند و تصمیم گیری نهایی با کاربران است. نباید فراموش کرد که امکان از کنترل خارج شدن یا وجود ایراد فنی در تمام محصولات یا چت بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی وجود دارد و لازم است کاربران پیش از استفاده از هر کدام از ان ها، از آخرین وضعیت سلامت محصولات مربوط به این فناوری از طریق اطلاعیه‌های شرکت سازنده مطلع باشند.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • نظارت تصویری با هوش مصنوعی
  • چشم امید خوزستانی‌ها به درخشش کاپیتان
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • درخشش تسنیم در جشنواره رسانه‌ای لرستان/ ۳ خبرنگار برتر شدند
  • چرا ارتش‌ها نمی‌توانند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟
  • چرا ارتش‌ها نمی‌تواند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟